Rüyada boynuzlu deve görmek

Rüyada boynuzlu deve görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu deve gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada boynuzlu deve görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu böcek görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuz kırmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu boğa görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın boynuz görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu tosun görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek parasız kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments