Rüyada boynuzlu bebek görmek

Rüyada boynuzlu bebek görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, ağız tadından olacağına, kazancının hiç azalmayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu bebek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız şekilde bazı ilişki veya iş birliklerinin farklı şekillerde biraraya gelmesi ya da yollarının kesişmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada boynuzlu bebek görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu oğlak görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuz görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzu görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu at görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu adam görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kırık boynuz görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments