Rüyada boş mezara bakmak

Rüyada boş mezara bakmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına inanılır.

Rüyada boş mezara bakmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada boş mezara bakmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş eve bakmak eşler arasına kara kedi gireceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada boş ev bakmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kendi mezarını boş görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine inanılır.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, borçlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kendi boş mezarını görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet eder.

Rüyada boş mezara yatmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş mezar taşı görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments