Rüyada boş mezar taşı görmek

Rüyada boş mezar taşı görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, gelirinin de artmayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezar taşı gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada boş mezar taşı görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kendini boş mezarda görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada boş mezara bakmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş mezara düşmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet eder.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar boş mezar görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kendi boş mezarını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işaret eder.

Rüyada içi boş mezar görmek donanımlı kılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments