Rüyada kendi mezarını boş görmek

Rüyada kendi mezarını boş görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını boş gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Rüyada boş mezarın içine girmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada boş mezara yatmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarı boş görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine yorulur.

Rüyada iki boş mezar görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş mezara bakmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçede boş mezar görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments