Rüyada kendi boş mezarını görmek

Rüyada kendi boş mezarını görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kendi boş mezarını gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Rüyada iki boş mezar görmek yardımcı olmayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini boş mezarda görmek büyük bir başarının elde edileceğine, derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi boş mezarını görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş mezar kazmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş bebek mezarı görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada açık boş mezar görmek adım atarken çok zorlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada boş mezara girmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Rüyada boş mezarın içine girmek çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments