Rüyada mavi boncuk bileklik görmek

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bileklik gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuktan bileklik görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk bileklik takmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada boncuk bileklik görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu bileklik görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Rüyada boncuklu bileklik takmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments