Rüyada bokunu eline almak

Rüyada bokunu eline almak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada bokunu eline almak gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada elini boka sürmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada elini boka görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu eline almak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli boka batmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Rüyada elindeki boku yıkamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elle boğulmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments