Rüyada elini boka görmek

Rüyada elini boka görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, ekmeğinin artacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini boka gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada elle boğulduğunu görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Rüyada elindeki boku yıkamak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada elini boka görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, tabiri caizse can bulacağına rivayet eder.

Rüyada elini boka sürmek saygısını toplayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini boka sokmak hayallerinin söneceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments