Rüyada elini boka sürmek

Rüyada elini boka sürmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, art niyetli kişilere uyacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada elini boka sürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Rüyada elini boka sürmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, karasızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada elini kafaya sürmek insanların güvenini kazanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele oje sürmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye el sürmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet eder.

Rüyada el sürmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada elini dışkıya sürmek kazancın az da olsa yitirileceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada elini yüzüne sürmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments