Rüyada eli boka batmak

Rüyada eli boka batmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli boka batmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Rüyada eli boka batmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boka batmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada eline gül dikeni batmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ele diken batmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

Rüyada eline kıymık batmak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ellerine diken batmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Rüyada bokunu eline almak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Rüyada elini boka sokmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments