Rüyada elle boğulmak

Rüyada elle boğulmak beden sağlığının zarar göreceğine, ayrıcalık elde edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yokluk çekmeyeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, mevki kaybına uğrayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada elle boğulmak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada eli boka batmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada elini boka sürmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Rüyada insan bokunu eline almak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada elini boka sokmak ön plana çıkacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada elle boğulmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini boka görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada bokunu eline almak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments