Rüyada bokun eline bulaştığını görmek

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada bokun eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada bokun bulaştığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan bokunu eline almak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Rüyada elini boka görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işarettir.

Rüyada eli boka bulaşmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, adaletin geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments