Rüyada kendi bokunu eline almak

Rüyada kendi bokunu eline almak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, koyu muhabbette kalacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük işlere imza atacağına, yeni yollara girileceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada kendi bokunu eline almak gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Rüyada eli boka batmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada elindeki boku yıkamak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bokunu eline almak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada kendi bokunu eline almak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli boka bulaşmak huzurlu bir insan olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elle boğulmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada insan bokunu eline almak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments