Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına inanılır.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, örnek insan olacağına delalettir.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments