Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek hacetinizin giderilmesine, sevdiklerini de koruyacağına, işinin en iyisi olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada boğazı kesilmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, iş için gurbete gidileceğine delalettir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet eder.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, aylık gelirinin artacağına inanılır.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet eder.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments