Rüyada bıyık taramak

Rüyada bıyık taramak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sorunlarını çözebileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyık taramak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada bıyık taramak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada başkasını saçını taramak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçını taramak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını taramak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, pek az kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada saçlarını taradığını görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün saçını taramak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada saçlarının taramak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını taramak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments