Rüyada çocuğunun saçını taramak

Rüyada çocuğunun saçını taramak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, onu borçtan kurtaracağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun saçını taramak gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada çocuğunun saçını taramak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını geriye taramak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, alım gücünün artmasına yorulur.

Rüyada başkasının saç taramak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elle saç taramak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Rüyada kızının saçını taramak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin saçını taramak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kepekli saç taramak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının saçını taramak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments