Rüyada altı parmaklı el görmek

Rüyada altı parmaklı el görmek başa iş açacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, başarılı işlere imza atılacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Rüyada altı parmaklı el gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı el görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada ayakta altı parmak görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada altı parmak görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada altı parmak düşmanını alt edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments