Rüyada alnında sivilceler görmek

Rüyada alnında sivilceler görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnında sivilceler gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada alnında sivilce görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Rüyada alnında sivilceler görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözde sivilce görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratında sivilce görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinde sivilce görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments