Rüyada suratında sivilce görmek

Rüyada suratında sivilce görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kötü günleri geride bırakacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, stresten uzaklaşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratında sivilce gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suratında sivilce görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suratta sivilce görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada suratını sivilceli görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada suratı sivilceli görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada sivilceli surat görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil surat görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Rüyada büyük surat görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde surat görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments