Rüyada gözde sivilce görmek

Rüyada gözde sivilce görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözde sivilce gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Rüyada gözde sivilce görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada gözde nur görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözden vurulmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada gözden kan aktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine inanılır.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Rüyada gözde isik görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden akan kan görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada gözden birşey çıkarmak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments