Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada alnında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada alnında sivilceler görmek ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Rüyada alnında sivilce görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işarettir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başında sivilce çıktığını görmek iş sahibi olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments