Rüyada alnında sivilce görmek

Rüyada alnında sivilce görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, donatacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine yorulur.

Rüyada alnında sivilce gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, ticari ilişkilerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada alnında sivilceler görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, paraya ve mala kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada alnında sivilce görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüzü sivilceli olmak hatalarını düzelteceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments