Rüyada alkol satın almak

Rüyada alkol satın almak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, çok kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada alkol satın almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada alkol satın almak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Rüyada alkol içildiğini görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada alkol şişesi görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı alkollü görmek yeni planlar yapacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol almak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine alamet eder.

Rüyada alkollü adam görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments