Rüyada birisi tarafından suçlanmak

Rüyada birisi tarafından suçlanmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, rahatsızlık duyulacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada birisi tarafından suçlanmak gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada biri tarafından suçlanmak kısmetlerin çoğalacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suçlanmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerin ve sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada haksız yere suçlanmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suç işlediğini görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihanetle suçlanmak seyahatlere katılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Rüyada suçu üstlenmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments