Rüyada biri tarafından suçlanmak

Rüyada biri tarafından suçlanmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kinin ve nefretin son bulacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından suçlanmak gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada biri tarafından suçlanmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suçlanmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada suçu üstlenmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ihanetle suçlanmak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, durgun giden işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada yalancılıkla suçlanmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet eder.

Rüyada bir suça ortak olmak başarılarının daim olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada suç işlemek aksiliklerin başgöstereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments