Rüyada başkası tarafından suçlanmak

Rüyada başkası tarafından suçlanmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, mevki makam sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada biri tarafından suçlanmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından suçlanmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada suç üstü yakalamak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir suç işlemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada suçunu saklamak işinde zarar edeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suç işlediğini görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalettir.

Rüyada yalanla suçlanmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments