Rüyada suçsuz yere suçlanmak

Rüyada suçsuz yere suçlanmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Rüyada suçsuz olduğunu görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada haksız yere suçlanmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments