Rüyada biri tarafından korunmak

Rüyada biri tarafından korunmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada köpek tarafından korunmak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan tarafından korunmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından korunmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Rüyada polis tarafından korunmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından korunmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada erkek tarafından korunmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından korunmak kaza ve belaların çıkmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments