Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments