Rüyada birinin seni koruduğunu görmek

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulur.

Rüyada kızını korumak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan korumak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir kadını korumak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, emeklerinin heba olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments