Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek sorunların tarihe karışacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek her isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu korumak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği korumak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada seni seven bir erkek görmek yolunda huzurla devam edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Bir erkeğin bı anda bana görünüp seni izliyorum ve seni her zaman koruyacam diyip bi anda ortadan kaybolması