Rüyada cumhurbaşkanını korumak

Rüyada cumhurbaşkanını korumak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sağlığının geri geleceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski cumhurbaşkanını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş cumhurbaşkanını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments