Rüyada birinin parmağını emmek

Rüyada birinin parmağını emmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine tabir olunur.

Rüyada birinin parmağını emmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada parmak emmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada başkasının parmağını emmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin parmağını emmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı emmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada parmak emdiğini görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada karısının memesinden süt emmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Rüyada kızın memesini emmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments