Rüyada karısının memesinden süt emmek

Rüyada karısının memesinden süt emmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada karısının memesinden süt emmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada karısının memesini emmek kişinin rahat edeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt emmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine inanılır.

Rüyada karısından süt emmek çalışmalarının artacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments