Rüyada bir kadının göğsünü emmek

Rüyada bir kadının göğsünü emmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Rüyada kadın göğsü emmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek güzel fırsatların elde edileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada birinin göğsünü emmek huzurunun da yerine geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine inanılır.

Rüyada göğsünü emdirmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments