Rüyada kızın memesini emmek

Rüyada kızın memesini emmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yüzün güleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın memesini emmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Rüyada kızın memesini emmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin memesini emmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işarettir.

Rüyada kulak memesi emmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada anne memesi emmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, refah içinde olacağına alamet eder.

Rüyada annenin memesini emmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karısının memesini emmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, ayıplı yolara sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin memesini emmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments