Rüyada lağım kokusu görmek

Rüyada lağım kokusu görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Rüyada lağım kokusu görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada lağım kokusu duymak güzel işler yapacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada lağım görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Rüyada lağıma görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına inanılır.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada lağımdan çıkmak getirisi çok olan işler yapacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada lağım suyuna batmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada lağıma düşmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments