Rüyada kardeşini kelepçeli görmek

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek bunu da herkese ilan edeceğine, amaçlardan sapmaya, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini kelepçeli gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kelepçe çıkarmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kelepçe çözmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kelepçeli görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet eder.

Rüyada silah ve kelepçe görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments