Rüyada kelepçe açmak

Rüyada kelepçe açmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sonradan da çok üzüleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet eder.

Rüyada kelepçe açmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada kelepçe açmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada babasını kelepçeli görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın kelepçe takmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçeli adam görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada biriyle kelepçelenmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments