Rüyada birinin kedi yediğini görmek

Rüyada birinin kedi yediğini görmek işlerin yolundan çıkacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kedi yediğini gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye yemek yedirmek işlerinin yarım kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yediğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi yedirmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments