Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, borçların hafifleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini gördüyseniz:

  • Sağlık, anlaşmalar veya maddi başlıklarla anılabilecek konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kısmetinin artacağına yorulur.

Rüyada köpeğin yavrusunu yediğini görmek şükredeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi ezmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedinin öldüğünü görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kediye yemek vermek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavrulayan kedi görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları beslemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments