Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek çok uğraş vereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments