Rüyada bir yerin kanadığını görmek

Rüyada bir yerin kanadığını görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, karanlığın biteceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerin kanadığını gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerinin kanadığını görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada ameliyat yerinin kanadığını görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada bi yerinin kanadığını görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bir yerinin kanadığını görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerin kanadığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına işarettir.

Rüyada kanatlı kurt görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments