Rüyada başa su dökmek

Rüyada başa su dökmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazancının günden güne artacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başa su dökmek gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Rüyada birinin başından su dökmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada başına su dökmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başa su dökmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin başına su dökmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başından aşağı su dökmek kazalardan ve belalardan korunacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına gül dökmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına tuz dökmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments