Rüyada başına gül dökmek

Rüyada başına gül dökmek yeni yollara girileceğine, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, unvan sahibi olacağına, işlerdeki verimin artacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Rüyada başına gül dökmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Rüyada başına gül dökmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada gül yaprağı dökmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül dökmek kişinin malını kaybedebileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin başına su dökmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada başa su dökmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Rüyada başına su dökmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada başına tuz dökmek gerçek mutluluğu tadacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments