Rüyada üstüne su dökmek

Rüyada üstüne su dökmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek tekin olmayan işlere girileceğine, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek hiç istemediği işlere gireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstüne su dökmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne su dökmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments