Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tırnakları kesilmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kesip atmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, takdir edileceği işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments