Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları yerden kesilmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments